Cafedrift, mødeservicering m.m. Cafelinjen er dagligt opdelt i produktion, bageri, service, administration og pedelfunktioner. De unge fordeles på opgaverne, så der er variation i løbet af ugen. På cafélinjen udarbejder vi opskrifter og rengøringsplaner tilpasset den enkelte borger med henblik på, gennem opgaverne, at udvikle selvstændighed. Borgerne inddrages naturligt i planlægning af menu samt økonomi og regnskab.

Vi tager individuelle hensyn til, hvilke opgaver den unge deltager i, samt hvor ofte der rokeres. For at skabe overskuelighed benytter vi en tavle, der viser, hvilket ansvar hver enkelt har den pågældende dag.Køkkenet er godkendt af Fødevarestyrelsen, hvilket betyder, at vi er underlagt regler for hygiejne, opbevaring samt fremstilling og salg af fødevarer. Der udarbejdes individuelt tilpassede opskrifter og rengøringsplaner ud fra samme skabelon med fokus at styrke brugernes selvstændighed i opgaverne.De unge inddrages blandt andet i forhold til valg af menu, valg af aktiviteter i eftermiddagscaféen samt økonomi og regnskab i forbindelse med produktionen.